Handelsbetingelser

Garanti og forsikring:
Vi handler i henhold til købeloven men har på mange produkter udvidet garanti i op til 5 år og ombytter naturligvis ved fejl og mangler. Skulle et uheld ske har vi en erhvervs- og produktansvarsforsikring. Vi er forsikret indtil kr. 10.000.000,00 i alt ved person- og tingskade - heraf dog maksimalt  kr. 5.000.000,00 ved tingskade.

Betalingsbetingelser:
Med mindre andet er aftalt, er vores betalingsbetingelser 30 dage netto.

Afgifter:
Alle priser er excl. moms.

Leveringstid:
Vores generelle leveringstid er dag-til-dag på lagervarer fra ordreafgivelse, dog kan det forekomme at en vare er i restordre. Restordre vil naturligvis blive eftersendt hurtigst muligt, fragtfrit. Er der tale om en møbelordre, specialordre eller lignende, vil leveringstiden som udgangspunkt være 1-4 uger afhængig af de enkelte specifikationer.

Reklamation:
Reklamationer skal anmeldes til os indenfor 7 dage efter levering. Herefter sørger vi naturligvis for afhentning og fremsendelse af nye varer.

Returvarer/fortrydelseskøb:
Vi yder 14 dages fuld returret, såfremt produkterne ikke er brugt og stadig er i ubrudt original emballage. Kopi af faktura vedlægges returvarerne og kunden betaler og returnerer produktet til os. Returvarer modtages kun efter forudgående aftale.

Fragt:
Ved levering af bestilte varer tillægges et mindre fragtgebyr, medmindre andet er aftalt. Dette er for at gøre vore prisstruktur mere gennemsigtigt.

Fragtskader:
Som kunde skal du altid være opmærksom når du modtager varer. Kontroller at emballagen er ubrudt samt at antal pakker stemmer med fragtbrevet. Ved uoverensstemmelser, noteres dette på fragtbrevet før det underskrives. Herefter anmeldes uoverensstemmelserne til transportfirmaet eller os.

Ved skader som først opdages efter levering, skal der straks reklameres til transportfirmaet indenfor 2 dage - VIGTIGT!
Loke A/S | CVR: 20953543 | Limfjordsvej 1, 6715 Esbjerg  | Tlf.: 75143399 | info@loketele.dk