MK1A

For standard døre

Dette produkt passer også til døre i træ, aluminium, metal, rustfrit stål, uPVC og stål, hele 180 grader til en maksimal åbning på 12.5cm

MK1B

Bagsiden af døren

Denne model blev oprindeligt udviklet til den amerikanske regering. Den fastgøres til dørkarmen og udvendigt på kanten af døren, således at den danner en beskyttende pakning hen over hængslet.

MK1C

For Foldedøre og større PVC døre

Denne model anvender MK1A-modulet men har en unik fastgørelsesliste, der holder produktet flat mod døren og skubber fingrene ud hver gang.

MK1C SPECIAL

For Foldedøre og større PVC døre

Dette produkt passer også til døre i træ, aluminium, metal, rustfrit stål, uPVC og stål, hele 180 grader til en maksimal åbning på 12.5cm.

MK1C B1-FOLD

Denne model anvender MK1A-modulet men har en unik fastgørelsesliste, der holder produktet flat mod døren og skubber fingrene ud hver gang. Den er særlig populær inden for søfart. Den er produceret af PCV-U og TPE og er dermed brandsikker, vejrfast, UV-resistent og beskytter mod træk og røg.

Doorfender

 Doorfender er en innovativ klimsikring til døre, som monteres på siden med håndtag.
Doorfender sikrer børn mod at få klemt fingrene i en dør.
Sikkerhed der ikke kan slåes fra !

Se Fingersafe i funktion

 
 
 

Loke A/S tilbyder:

 
Klemsikring til døre.
 
Dørsikkerhed til børn.
 
Ring 75 14 33 99

Verdens førende i dør sikkerhed

Sikkerhedsprodukter til døre. Sikkerhedsprodukter, der beskytter mod at få fingrene eller hånden i klemme, er lette at montere i fuld længde på begge sider af dørene. Harmonikaformen beskytter mod ulykker og personskader, hvor fingre eller hænder bliver klemt eller knust i hængselsiderne på døre, der åbner og lukker.
Uden fingersafe-beskyttelse kan åbningen omkring hængslerne på døre udøve et kraftigt tryk på hænder eller fingre, der sidder i klemme. Fingersafe er monteret i mange butikker, uddannelsesinstitutioner og sundhedscentre i hele verden. I forbindelse med børns sikkerhed betragtes Fingersafe som fast inventar på skoler og institutioner.
Loke A/S | CVR: 20953543 | Limfjordsvej 1, 6715 Esbjerg  | Tlf.: 75143399 | info@loketele.dk